1. دانلود رایگان متن کامل پایان نامه ارشد: ارزشيابي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي هسته عناب (عناب اصفهان)
  2. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد : بررسی اثرکربوکسی متیل سلولز و بتا گلوکان بر خصوصیات حسی و شیمیایی ناگت میگویفراسودمند
  3. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسي اثر جاشير بر خصوصيات فيزيك وشيميايي و ارزیابی حسی و ميكروبي ماست پروبيوتيك
  4. دانلود پایان نامه : پایدارسازی امولسیون های روغن در آب با بهره گرفتن از کمپلکس سدیم کازئینات و صمغ کتیرا
  5. پایان نامه : بررسی تاثیر عصاره موسیر و زردچوبه و ترکیب آنها بر مدت ماندگاری خمیر ماهی کپور در شرایط انجماد 18- درجه سانتی گراد
  6. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت
  7. پایان نامه ارشد:مدل­سازی عوامل موثر بر تخمیر سرکه خارک تحت تیمار آغازگر استیکی غالب در آن
  8. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی روش¬های مختلف استخراج حلالی (اتانول، آب، اتانول-آب) عصاره گیاه هلپه بر پایداری روغن کانولا در طی سرخ کردن عمیق
  9. دانلود پایان نامه : بررسی روش­های مختلف استخراج حلالی (اتانول، آب، اتانول-آب) عصاره گیاه هلپه بر پایداری روغن کانولا در طی انبارداری
  10. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:استخراج واندازه گیری همزمان فلزات سنگین سرب و کادمیوم و روی در برنج
  11. دانلود پایان نامه:بررسی اثر پخت و زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات، نیتریت و آسکوربات برخی سبزیجات
  12. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی اثر رزماری تازه و عصارهآن بر ماندگاری گوشت شتر طی نگهداری در یخچال
  13. دانلود پایان نامه:بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی
  14. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ
  15. دانلود پایان نامه:بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه دارنده مرسوم
  16. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی بار میکروبی غذاهای بیمارستانی (قبل و بعد از پخت)
  17. پایان نامه ارشد:استخراج واندازه گیری همزمان فلزات سنگین سرب و کادمیوم و روی در برنج
  18. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه دارنده مرسوم
  19. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:: بررسی روش¬های مختلف استخراج حلالی (اتانول، آب، اتانول-آب) عصاره گیاه هلپه بر پایداری روغن کانولا در طی سرخ کردن عمیق
  20. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد : شناسایی رتبه‌بندی توانمند سازی صنعت توریسم مطالعه موردی کلانشهر تبریز
  21. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت
  22. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد : بررسی اثر شرایط و زمان نگهداری سبزیجات منجمد بر میزان نمک های نیترات، نیتریت
  23. پایان نامه ارشد: بررسی اثر پخت و زمان نگهداری بر میزان نمک‌های نیترات، نیتریت و آسکوربات سبزیجات غده‌ای
  24. دانلود رایگان متن کامل پایان نامه ارشد: ارزشيابي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي هسته عناب (عناب اصفهان)
  25. پایان نامه کارشناسی ارشد: ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین
  26. پایان نامه ارشد: استفاده از صمغ فارسی به منظور کاهش جذب روغن ناگت مرغ سرخ شده و بهینه سازی فرآیند
  27. پایان نامه: بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگی های کیفی برگر گیاهی طی ماندگاری
  28. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد : تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندم
  29. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد : طراحی بسته‌بندی برای بهبود ماندگاری مغز گردوی تازه
  30. پایان نامه: بررسی اثر نانو اکسید روی بر معادلات جذب تعادلی، خواص مکانیکی، فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی فیلم تهیه شده از قدومه شیرازی
  31. پایان نامه ارشد: بررسی امکان اتصال آفلاتوکسین M1 به لاکتوباسیلوس رامنوس GG و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 در بستنی
  32. پایان نامه: بررسی اثر روش های حرارت دهی و نگهداری سرد برخی سبزیجات بر میزان نمک های نیترات و نیتریت و آسکوربات
  33. پایان نامه: بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص فیزیکو شیمیایی، عبوردهی و معادلات رشد میکروبی باکتری اشریشیا کلی بر بستر ترکیبی پلی ساکارید سویا(SSPS) و نشاسته کاساوا
  34. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی اثر پلی ساکارید سویای محلول در آب (SSPS) بر خواص اساسی فیلم نشاسته ساگو
  35. پایان نامه: بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن
  36. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی خواص فیزیکی فیلم نانو کامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره و تاثیرآن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی
  37. پایان نامه ارشد: بررسی¬ تاثير برخی از هیدروکلوئیدها بر پايداری و خواص رئولوژیکی و حسی دوغ با بهره گرفتن از روش سطح پاسخ (RSM)
  38. پایان نامه ارشد: بررسی و مقایسه سویه های تجاری مخمر نانوایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری نان صنعتی
  39. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: بهینه سازی مصرف عصاره‌ی متانولی برگ گیاه گلرنگ توسط دستگاه اولتراسوند به روش سطح پاسخ
  40. پایان نامه: تاثیر ترکیبی صمغ کتیرا، امولسیفایرهای سدیم استئاروئیل لاکتیلات(SSL)و گلیسرول منو استئارات(GMS)بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
  41. پایان نامه: تاثیرشرایط و روشهای مختلف خشک کردن برویژگی¬های آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنلی برگزیتون
  42. پایان نامه: مدل سازی درصد چربی جامد و نقطه ذوب مخلوط‌های دو جزیی پالم اولئین کاملاً هیدروژنه و روغن سویای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی
  43. پایان نامه: مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بيفيدو باكتر بيفيدوم ، استرپتوكوكوس ترموفيلوس و لاكتو باسيلوس بولگاريكوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی
  44. پایان نامه ارشد: بررسی میزان بقاء لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشانی شده توسط صمغ فارسی در ماست و در شرایط شبیه‌ سازی شده گوارشی
  45. پایان نامه ارشد: تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحه پنیر UF ایرانی
  46. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
  47. پایان نامه ارشد: مطالعه تخمير و نيم پخت کردن و نگهداري نان سنگک به صورت منجمد و غير منجمد
  48. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:ارزیابی خصوصيات زراعي و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
  49. دانلود پایان نامه :بررسی تأثیر ترکیبی بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌شده با اسانس‌های گیاهی بر کیفیت انبارداری میوه
  50. دانلود پایان نامه:تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر با عصاره مرزه بر فعالیت اکسایشی و قارچی در مغز بادام زمینی
  51. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:استخراج پروتئین از کنجاله آفتابگردان و بررسی ویژگی‌های عملکردی آن
  52. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در فرآورده های آبزیان
  53. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:پروژه بررسی روش¬های مختلف استخراج پروتئین و تولید پودر پروتئین از ماهی کیلکا
  54. دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:سرب و کادمیوم در شیــرخشـک نوزادان

جستجو در سایت : کلمه کلیدی خود را وارد نمایید :